Giáo Dục

Bộ đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 11

Bộ đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 11 năm học 2020 – 2021 là tài liệu tham khảo dành cho quý thầy cô giáo và các em học sinh.

Tài liệu bao gồm 4 đề kiểm tra chất lượng đầu năm giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập các dạng bài tập tiếng Anh chuẩn bị cho bài thi khảo sát chất lượng đầu năm đạt kết quả cao. Đồng thời giúp các thầy cô có thêm tài liệu tham khảo ra đề kiểm tra cho các em học sinh. Mời các bạn cùng tham khảo tại đây.

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi khảo sát Tiếng Anh lớp 11

Choose the best answer.

1. All the teachers …………. . him because he is well-behaved.

A. Loves

B. love

C. is loving

D. loved

2. She was listening to some music when she suddenly ……………. . a siren.

A. heard

B. hears

C. hearing

D. hear

3. She looked in her mirror ………………. . an ambulance behind her.

A. saw

B. and see

C. and was seeing

D. and saw

4. He often …………… to work by car everyday but today he …………… by bus.

A. goes/ goes

B. is going/ will go

C. went/ has gone

D. goes/ is going

5. When I was a child, I usually ……………. . fishing with my brother.

A. go

B. went

C. gone

D. use to go

6. We ……………. dinner at home on Saturdays.

A. haven’t had

B. didn’t had

C. aren’t have

D. don’t have

7. While she . . . . . . . . on the phone, the children . . . . . . . . . . . fighting and . . . . . . . . . . . a window.

A. talked / started / broke

B. was talking / started / broke

C. was talking / was starting / broke

D. was talking / was started / broke

8. It ………………. . me fifteen minutes to get to school every morning.

A. takes

B. Took

C. has taken

D. taken

9. What ……………… to you yesterday morning?

A. had happened

B. has happened

C. was happening

D. happened

10. We were watching TV when the lights ………………… out.

A. went

B. has gone

C. had gone

D. were going

11. He used to talk to us for hours about all the interesting things he . . . . . . . in his life.

A. did

B. was done

C. had done

D. has done

12. John . . . . . . . . . . . . . . . tennis once or twice a week.

A. usually play

B. is usually play

C. usually plays

D. have usually plays

13. At 5 o’clock yesterday evening, I . . . . . . . . . . . . . . . my clothes.

A. am ironing

B. have ironed

C. was ironing

D. ironed

14. It’s at least a month since . . . . . . . . . . . . . Tom.

A. I last seen

B. I last see

C. I have last seen

D. I last saw

15At the moment, John . . . . . . . . . . . . . .his new car. He . . . . . . . . . . .. his car on Sundays.

A. is washing / often washes

B. B. was washing / has often washed

C. washed / often washes

D. D. has washed / is often washing

16. Mary . . . . . . . . . . . . . . . . . . chocolate since she was a little girl.

A. has loved

B. loved.

C. Loves

D. had loved

17. A- Why are you filling that bucket with water? B- Because I _________ the car .

A. am going to wash

B. will wash

C. will to wash

D. am being washed

18. Are you single or married? Is to ask about one’s……

A. nationality

B. marital status

C. address

D. occupation

19. I’ll tell Mary all the news when ……………………her.

A. I will see

B. I am going to see

C. I see

D. I shall see

20. I really enjoyed the fashion. It was great ,…………………………. . ?

A. is it

B. isn’t it

C. was it

D. wasn’t it

21The ……… are those who don’t have jobs.

A. unemployees

B. Unemployed

C. Unemployment

D. unemployers

22. My younger sister is ………………. in picture stories.

A. interesting

B. interested

C. interests

D. interest

2. 3I can’t remember ……………. her somewhere.

A. see

B. seeing

C. to see

D. saw

24. There’s ………………. . sugar in the bottle. we can’t make cakes.

A. a few

B. few

C. a little

D. little

25. This street is crowded…………. my students every morning.

A. By

B. in

C. At

D. with

26. I prefer cats……………dogs. I hate dogs.

A. from

B. over

C. than

D. to

27. Someone……………………. the tickets are free.

A. said me

B. said me that

C. told me

D. told to me

28. What’s the name of the man……………gave you a lift ?

A. whose

B. Which

C. whom

D. who

29. Lan is a woman…………. husband died last year.

A. Her

B. whom

C who

D. whose

30. This is the girl……………. you met yesterday.

A. her

B. B. whom

C. C. whose

D. D. which

31. If ………………the train, I’ll be in trouble.

A. I missed

B. I’ll miss

C. I miss

D. I would miss

32. We haven’t got a lot of money. If ………………. it , we could buy a new car.

A. we’d have

B. we had

C. we have

D. we’ve got

33. We last went to the cinema two months ago.

A. We haven’t gone to the cinema for two months.

B. We didn’t go to the cinema for two months.

C. We didn’t want to go to the cinema any more.

D. We stopped going to the cinema.

34. I have never seen such an interesting film before.

A. This is the first time I have seen such an interesting film.

B. This film is the best I have ever seen.

C. This is the first time I saw such an interesting film.

D. This is the best film that I saw.

35. Eight years ago we started writing to each other.

A. We have rarely written to each other for eight years.

B. Eight years is a long time for us to write to each other.

C. We wrote to each other eight years ago.

D. We have been writing to each other for eight years.

36. My father hasn’t smoked cigarettes for a month.

A. It’s a month since my father last smoked cigarettes.

B. It’s a month ago that my father smoked cigarettes.

C. It’s a month that my father hasn’t smoked cigarettes.

D. It’s a cigarette that my father smoked a month ago.

37. I can’t put on these shoes. They are too small for me.

A. These shoes aren’t big enough for my feet.

B. My feet are too small to get in these shoes.

C. My feet aren’t big enough for these shoes.

D. These shoes are too small enough for my feet.

B. Use the correct form of verbs in brackets.

1. In all the world, there (be) ………… only 14 mountains that (reach) ………… above 8,000 meters.

2. The war (break) ………………………. out three years ago.

3. When I (come) …………… she (leave) …………… for Dalat ten minutes ago.

4. Be quiet ! The baby ( sleep )……………

5. Right now I (attend) ………… class. Yesterday at this time I (attend) ……………class.

6. When I (arrive)………, the dinner (already, begin) ……………

7. We seldom ( eat )……………………. . … before 6. 30

8. I ( not hear )…………… about that doctor yet.

9. Listen! I (think) …………… someone (knock) ……………… at the front door.

10. Last night we (watch) …………… TV when the power (fail) ………………

Đáp án đề khảo sát Tiếng Anh lớp 11

Choose the best answer.

1 – B;

2 – A;

3 – D;

4 – A;

5 – B;

6 – D;

7 – C;

8 – A;

9 – D;

10 – A;

11 – C;

12 – C;

13 – Cl

14 – C;

15 – C;

16 – A;

17 – A;

18 – B;

19 – C;

20 – D;

21 – A;

22 – B;

23 – B;

24 – D;

25 – D:

26 – D;

27 – C;

28 – D;

29 – D;

30 – B;

31 – C;

32 – B;

33 – A;

34 – A;

35 – D;

36 – A;

37 – A;

B. Use the correct form of verbs in brackets.

1 – are – reach;

2 – was broken;

3 – came – left;

4 – is sleeping;

5 – am attending – was attending;

6 – arrived – had already begun;

7 – eat;

8 – haven’t heard;

9 – think – is knocking;

10 – were watching – failed;

Bộ đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 11 năm học 2020 – 2021 là tài liệu tham khảo dành cho quý thầy cô giáo và các em học sinh.

Tài liệu bao gồm 4 đề kiểm tra chất lượng đầu năm giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập các dạng bài tập tiếng Anh chuẩn bị cho bài thi khảo sát chất lượng đầu năm đạt kết quả cao. Đồng thời giúp các thầy cô có thêm tài liệu tham khảo ra đề kiểm tra cho các em học sinh. Mời các bạn cùng tham khảo tại đây.

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi khảo sát Tiếng Anh lớp 11

Choose the best answer.

1. All the teachers …………. . him because he is well-behaved.

A. Loves

B. love

C. is loving

D. loved

2. She was listening to some music when she suddenly ……………. . a siren.

A. heard

B. hears

C. hearing

D. hear

3. She looked in her mirror ………………. . an ambulance behind her.

A. saw

B. and see

C. and was seeing

D. and saw

4. He often …………… to work by car everyday but today he …………… by bus.

A. goes/ goes

B. is going/ will go

C. went/ has gone

D. goes/ is going

5. When I was a child, I usually ……………. . fishing with my brother.

A. go

B. went

C. gone

D. use to go

6. We ……………. dinner at home on Saturdays.

A. haven’t had

B. didn’t had

C. aren’t have

D. don’t have

7. While she . . . . . . . . on the phone, the children . . . . . . . . . . . fighting and . . . . . . . . . . . a window.

A. talked / started / broke

B. was talking / started / broke

C. was talking / was starting / broke

D. was talking / was started / broke

8. It ………………. . me fifteen minutes to get to school every morning.

A. takes

B. Took

C. has taken

D. taken

9. What ……………… to you yesterday morning?

A. had happened

B. has happened

C. was happening

D. happened

10. We were watching TV when the lights ………………… out.

A. went

B. has gone

C. had gone

D. were going

11. He used to talk to us for hours about all the interesting things he . . . . . . . in his life.

A. did

B. was done

C. had done

D. has done

12. John . . . . . . . . . . . . . . . tennis once or twice a week.

A. usually play

B. is usually play

C. usually plays

D. have usually plays

13. At 5 o’clock yesterday evening, I . . . . . . . . . . . . . . . my clothes.

A. am ironing

B. have ironed

C. was ironing

D. ironed

14. It’s at least a month since . . . . . . . . . . . . . Tom.

A. I last seen

B. I last see

C. I have last seen

D. I last saw

15At the moment, John . . . . . . . . . . . . . .his new car. He . . . . . . . . . . .. his car on Sundays.

A. is washing / often washes

B. B. was washing / has often washed

C. washed / often washes

D. D. has washed / is often washing

16. Mary . . . . . . . . . . . . . . . . . . chocolate since she was a little girl.

A. has loved

B. loved.

C. Loves

D. had loved

17. A- Why are you filling that bucket with water? B- Because I _________ the car .

A. am going to wash

B. will wash

C. will to wash

D. am being washed

18. Are you single or married? Is to ask about one’s……

A. nationality

B. marital status

C. address

D. occupation

19. I’ll tell Mary all the news when ……………………her.

A. I will see

B. I am going to see

C. I see

D. I shall see

20. I really enjoyed the fashion. It was great ,…………………………. . ?

A. is it

B. isn’t it

C. was it

D. wasn’t it

21The ……… are those who don’t have jobs.

A. unemployees

B. Unemployed

C. Unemployment

D. unemployers

22. My younger sister is ………………. in picture stories.

A. interesting

B. interested

C. interests

D. interest

2. 3I can’t remember ……………. her somewhere.

A. see

B. seeing

C. to see

D. saw

24. There’s ………………. . sugar in the bottle. we can’t make cakes.

A. a few

B. few

C. a little

D. little

25. This street is crowded…………. my students every morning.

A. By

B. in

C. At

D. with

26. I prefer cats……………dogs. I hate dogs.

A. from

B. over

C. than

D. to

27. Someone……………………. the tickets are free.

A. said me

B. said me that

C. told me

D. told to me

28. What’s the name of the man……………gave you a lift ?

A. whose

B. Which

C. whom

D. who

29. Lan is a woman…………. husband died last year.

A. Her

B. whom

C who

D. whose

30. This is the girl……………. you met yesterday.

A. her

B. B. whom

C. C. whose

D. D. which

31. If ………………the train, I’ll be in trouble.

A. I missed

B. I’ll miss

C. I miss

D. I would miss

32. We haven’t got a lot of money. If ………………. it , we could buy a new car.

A. we’d have

B. we had

C. we have

D. we’ve got

33. We last went to the cinema two months ago.

A. We haven’t gone to the cinema for two months.

B. We didn’t go to the cinema for two months.

C. We didn’t want to go to the cinema any more.

D. We stopped going to the cinema.

34. I have never seen such an interesting film before.

A. This is the first time I have seen such an interesting film.

B. This film is the best I have ever seen.

C. This is the first time I saw such an interesting film.

D. This is the best film that I saw.

35. Eight years ago we started writing to each other.

A. We have rarely written to each other for eight years.

B. Eight years is a long time for us to write to each other.

C. We wrote to each other eight years ago.

D. We have been writing to each other for eight years.

36. My father hasn’t smoked cigarettes for a month.

A. It’s a month since my father last smoked cigarettes.

B. It’s a month ago that my father smoked cigarettes.

C. It’s a month that my father hasn’t smoked cigarettes.

D. It’s a cigarette that my father smoked a month ago.

37. I can’t put on these shoes. They are too small for me.

A. These shoes aren’t big enough for my feet.

B. My feet are too small to get in these shoes.

C. My feet aren’t big enough for these shoes.

D. These shoes are too small enough for my feet.

B. Use the correct form of verbs in brackets.

1. In all the world, there (be) ………… only 14 mountains that (reach) ………… above 8,000 meters.

2. The war (break) ………………………. out three years ago.

3. When I (come) …………… she (leave) …………… for Dalat ten minutes ago.

4. Be quiet ! The baby ( sleep )……………

5. Right now I (attend) ………… class. Yesterday at this time I (attend) ……………class.

6. When I (arrive)………, the dinner (already, begin) ……………

7. We seldom ( eat )……………………. . … before 6. 30

8. I ( not hear )…………… about that doctor yet.

9. Listen! I (think) …………… someone (knock) ……………… at the front door.

10. Last night we (watch) …………… TV when the power (fail) ………………

Đáp án đề khảo sát Tiếng Anh lớp 11

Choose the best answer.

1 – B;

2 – A;

3 – D;

4 – A;

5 – B;

6 – D;

7 – C;

8 – A;

9 – D;

10 – A;

11 – C;

12 – C;

13 – Cl

14 – C;

15 – C;

16 – A;

17 – A;

18 – B;

19 – C;

20 – D;

21 – A;

22 – B;

23 – B;

24 – D;

25 – D:

26 – D;

27 – C;

28 – D;

29 – D;

30 – B;

31 – C;

32 – B;

33 – A;

34 – A;

35 – D;

36 – A;

37 – A;

B. Use the correct form of verbs in brackets.

1 – are – reach;

2 – was broken;

3 – came – left;

4 – is sleeping;

5 – am attending – was attending;

6 – arrived – had already begun;

7 – eat;

8 – haven’t heard;

9 – think – is knocking;

10 – were watching – failed;

Edu Learn Tip

Edu Learn Tip Thông tin tổng hợp nhanh nhất , uy tín về giáo dục ,học tập xã hội và giải trí . Với đội ngũ nhanh nhẹn cập nhập thông tin 24/24 sẽ mang lại cho các bạn những thôn tin hữu ích và chính xác.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button